KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 13
Ski-in/ski-out: Ja
Centrum: 950m
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Internet / wifi
Sauna
Balkon
Spa & wellness
Bar
Restaurant
Swimmingpool
Hund tilladt (skal oplyses)
Sauna
Tørremulighed
Se alle faciliteter

Tui Blue Fieberbrunn

Tui Blue Fieberbrunn med Ski in/ski out
Leder du efter et moderne og flot hotel beliggende midt på pisten i Skicircus Saalbach-Hintergleem,Leogang-Fiberbruun med en fantastisk østrigsk stil og med vidunderligt skiløb? Så er du kommet til det rette sted. Hotel Tui Blue Fieberbrunn er et 4-stjernet luksus hotel med Ski in/ski out og kun en kort gå tur til restauranter, butikker og barer. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Tui Blue Fieberbrunn
Vælg boligtype
Fra: 843 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
3 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Alt om Tui Bleu Fieberbrunn

Book din skiferie til Tui Blue Fieberbrunn gennem via vores hjemmeside eller få hjælp af en af vores dygtige skieksperter til at skabe den perfekte skiferie for dig og din familie. 
Hos Tui Blue Fieberbrunn finder du et hav af faciliteter og aktiviteter for alle aldre. Hotellet byder blandt andet på restaurant, bar, børneaktiviteter, fantastisk udsigt, wellness og mange andre ting. 


Halvpension

Om aftenen har hotellets kokke sørget for at serevet en overdådig 4-retters menu inklusiv en stor salatbuffet - I her derfor sikkret ikke at gå sultne i seng.

Efter aftensmaden kan I nyde en god drink, kold cola eller kop varm kakao i hotellets bar og lounge område.
Hos Tui Blue Fieberbrunn får du altid den perfekte start på dagen. Hotellet byder nemlig på hjemmelavet og friske regionale morgenmadsretter. Det store udvalg af farverigt morgenmad sørger for at du får den bedste dag på pisterne. 

Morgenmaden indeholder lokale ingredienser og et stort sortiment med blandt andet frisk brød, påløg, røræg, pølser og marmelade til farverige salater med æbler, gulerødder, urter, agurk mm. 

Wellness

Poolområdet er åbent hver dag fra 07.30-21.00, mens I kan nyde saunaerne i tidsrummet 16.00-21.00
Har du behov for hvile og afslapning efter en lang dag på pisterne? så forkæl dig selv med en pause i hotellets wellness-center. 

I wellness-centeret bliver du budt velkommen med åbne arme. Her finder du fredelige og rolige omgivelser i en oase af afslapning. Forkæl dig selv med dampbad, sauna, finsk sauna, relax rum eller endda en tur i poolen. 


Skiområdet

Fordelt på et utal af nedfarter finder i alt fra brede boulevarder for børnene og begynderne til sorte pukkelpister og offpist for eksperterne.
For snowboarderne er Sallbach indbegrebet af ultimativ skiferie, og i snowparken jagtes adrenalinsusene på hop, rails og i den store halfpipe. Efter mørkets frembrud er der stadig mulighed for snowboardsjov på den oplyste snowboardpiste.
Området Saalbach/Hinterglemm/Leogang/Fiberbrunn er kendt for det store, varierede terræn, og hvert år valfarter tusindvis af danskere til destinationerne for at nyde de mere end 270 km solbeskinnede pister sammen med hele familien.

Skiområdet som har navnet ”Skicircus” ligger omkranset af de 4 byer med Saalbach / Hinterglemm i den ene dal og Leogang / Fiberbrunn i den anden. Tilsammen udgør de et gigantisk skiområde, hvortil man har adgang til alle pister på dette ene liftkort.

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen