KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Populære skiboliger i Norge, Sverige og Østrig - Rejs i uge 7

Bestil familiens skiferie i uge 7 og vær sikret jeres favorit-skibolig i Norge, Sverige eller Østrig. Se alle ledige skiboliger i de populære skiområder i Norge, Sverige og Østrig. Du er også velkommen til at kontakte Dansk Bilferie på tlf. 70 10 43 43, hvor vores rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe jer med, at vælge den bedste skiferie. Læs mere

Skiferie er for hele familien!

De bedste skioplevelser i Alperne
Østrig er fyldt med fantastisk skiløb, underholdende afterski og hyggelige restauranter i terrænet med jodlemusik og varm kakao med flødeskum.

Følelsen af at stå tidligt op om morgenen, nøjagtigt så det passer med, at man står klar ved liften når de åbner, og kan tage den første lift op til toppen af terrænet. Her sidder alle spændte og forventningsfulde og spejder udover de helt nypræpereret pister, og kan endda stadig fornemme pistemaskinernes spor fra forrige nats arbejde. Skiene klikkes på, og man tager den første tur, ene og alene på de brede boulevarder helt til bunden - Dét er inbegrebet af ferieglæde og det er med til at give nogle fantastiske skioplevelser.

Østrig har det hele!
Fantastisk skiløb i Norden
Norden har helt fantastiske oplevelser for hele familien! Det er børnenes skiparadis og her går man virkelig op i at børn skal have nogle fantastiske dage, med masser af underholdning, troldeskove, bobslædebaner og sjove figurer og bamser, som gør skiferie til meget mere end bare skiløb.

Norge har et fantastisk skiterræn som både udfordrer nybegyndere og erfarne skiløbere. Samtidig er Norge snesikkert, og I kan nemt finde puddersne i hele vintersæsonen.

Sveriges skirejser er hyggelige og let tilgængeligt, da det ikke tager lang tid før I når de sneklædte bjerge. Herudover finder I endda Nordeuropas største skisportssted i Sverige med ikke mindre end 250 nedfarter.

Boliger i bjergene

Skilejligheder, skihoteller eller halvpension i Østrig
Østrig har en hel del forskellige muligheder for indkvartering. Her skal I blot finde ud af hvad der giver bedst mening for netop jeres familie.

I Østrig findes der skilejligheder med plads til den store familie, pensionater med halvpension så I hverken skal bekymre jer om at handle ind til morgenmad eller aftensmad samt skihoteller med masser af luksus i form af spa, sauna, pool og wellness faciliteter.


Hyggelige hytter og lejligheder i Sverige og Norge
Om I er til luksusferie eller autentisk hygge, så skal der nok være noget som passer perfekt til jer.

Norge og Sverige byder primært på hyggelige bjælkehytter eller lejligheder, hvor I har masser af plads til hele familien.

Yderligere tilbyder mange hytter og lejligheder i Norge ski in/ski out, så det er nemt at tage en lille pause hjemme med børnene i løbet af dagen. 

Vores favorit skisportsområder

Mange muligheder i de østrigske alper!
Østrig er en utrolig populær destination når den står på skiferie. Her er nogle af vores bedste destinationer:

Wagrain i Østrig
Er øverst på listen over mest populære skidestinationer i de østrigske alper. Wagrain består af 3 sammenhængende områder og tilbyder et varieret skiløb.

Bad Gastein i Østrig
Har over 200 km pister og vælger I at udvide jeres liftkort får I adgang til mere end 800 km skiløb. Her får I virkelig en af Østrigs absolutte perler!

Schladming i Østrig
Skiløb i verdensklasse! Det er de seneste år blevet et utrolig populært skiområde - det forstår vi udemærket!

Sölden i Østrig
I Sölden kan I blive forkælet med mere end snesikkerhed, perfekt puddersne og fantastisk skiløb. Her findes Tamalske bade, spa og wellnessfaciliteter.
Fantastiske destinationer i Norden!
De nordlige skiområder er fantastiske for børn og barnlige sjæle. Nogle af vores favorit destinationer er:

Trysil i Norge 
Dansk Bilferie er Danmarks største udbyder af skirejser til Trysil, og I finder derfor det største udvalg til nogle favorable priser.

Hemsedal i Norge
Er kendt som de Skandinaviske Alper og har Norges største børneskiområde. Hemsedal byder på verdensklasse skiløb og ikke mindre end 50 nedfarter.

Stöten i Sverige
Blev kåret i Sverige som Årets skianlæg 2019! Hvilket taler lidt for sig selv. Det skal opleves!

Åre i Sverige
Endnu en kåring til vores kære skiglade naboer. Åre er Nordens største skisportsted og endda også kåret som ét af verdens 10 bedste skiområder.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen