KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Vinterferie kun få timer fra Danmark

Tag hele familien med på en dejlig vinterferie i Sverige. Her kan familiens yngste få smag for skiløbet i trygge rammer, mens de mere erfarne skiløbere kan prøve kræfter med de sværere pister - som faktisk også findes i De Svenske Fjelde. Udforsk Dansk Bilferies udvalg af skiboliger her og bestil i dag for at få fat i de bedste til jeres familie. Læs mere

Hvorfor tage på vinterferie i Sverige?

Hvorfor tage på vinterferie i Sverige?
Der er mange gode grunde til at tage på vinterferie i Sverige.

  • Sverige er ideel for børnefamilier
  • Perfekt til både nybegyndere og øvede
  • Høj snesikkerhed
  • Hyggelige hytter i svensk fjeldstil
  • Velpræparerede løjper
  • Smukke langrendsløjper
Vi kender Sverige!
Dansk Bilferies ferierådgivere har besøgt alle Sveriges skiområder kender de enkelte rejsemål ud og ind. Derfor kan vi give dig en både personlig og kvalificeret rådgivning om familiens næste vinterferie til Sverige. Book vinterferie online her på siden eller kontakt os på 7010 4343 for gode råd og vejledning.

Læs mere om vinterferie i Sverige her...

Endvidere findes der i flere af skiområderne en lang række aktivitetsmuligheder såsom wellnessbade, svømmehaller osv. En vinterferie i Sverige vil med garanti være en succes for hele familien.

Du kan læse mere om vinterferie til Sverige her.

En vinterferie i Sverige er ideel for børnefamilier, da der her virkelig er tænkt på at give de mindste den bedst mulige oplevelse de første gange, de skal prøve kræfter med skiløbets glæder. Derfor findes der store legeområder, børnebakker med børnelifter og naturligvis et hav af dygtige skilærere.

Mange områder at vælge i mellem

Andre destinationer i Sverige
Der er mange forskellige muligheder at vælge i mellem hvis I tager på vinterferie til Sverige.Lindvallen & Högfjället
Denne skidestination ligger i det populære Sälen og har nordeuropas største sammenhængende børneskiområde. Her venter med garanti oplevelser for alle skielskere.
Læs mere om Lindvallen & Högfjället her.

Tandådalen & Hundfjället
Dette område ligger også i Sälen, og er velegnet til børnefamilie og nybegyndere, men der kan også sagtens findes udfordringer til de mere erfarne skiløbere.
Læs mere om Tandådalen og Hundfjället her.

Praktisk information

På denne måde får I mest mulig skiløb ud af feriens dage og der opnås ofte rabat ved at bestille dette hjemmefra i god tid.
Se meget mere om vores mange destinationer her på siden eller bestil vores skikatalog under bestil katalog, så I i ro og mag kan sidde og studere de mange forskellige muligheder.
Hjælp og vejledning
Hos Dansk Bilferie er vi meget gerne behjælpelige med de praktiske foranstaltninger, der skal være i orden, når I skal på vinterferie i Sverige. Vi hjælper gerne med transporten til og fra feriedestinationen med hensyn til vejbeskrivelse, rabat på færgebilletter m.m. På flere skidestinationer kan vi desuden også hjælpe med skileje, skiskole og liftkort, så alt er klart når I ankommer til jeres feriedestination.

Bestil vinterferie til Sverige hos Dansk Bilferie

Dette giver jer mulighed for at vælge en skidestination, der imødekommer jeres forventninger og behov samt familiens sammensætning. Hvis I er i tvivl om hvilken feriedestination I skal vælge til jeres næste vinterferie i Sverige, er I naturligvis også meget velkomne til at kontakte os.

Dansk Bilferie tilbyder desuden også vinterferie til andre populære skisportssteder.Bestilling
Hvis du er blevet fristet til at tage på vinterferie i Sverige kan du læse meget mere om de enkelte destinationer her på siden. Inden I vælger feriedestination til vinterferien i Sverige er det vigtigt at I overvejer hvilke krav, familien har til skiterrænnet med hensyn til faciliteter og sværhedsniveau samt til bylivet i området. Hos Dansk Bilferie har vi udvalgt vores skidestinationer, så der er mange forskellige facilitetsudbud, sværhedsgrader og byliv.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen